A bëjnë mëkat nëse dy persona përdorin fjalë ofenduese ndërmjet vete për shaka, por pa u ofenduar?

Përgjigjje: Është mirë t’u iket këtyre fjalëve. Shakatë që janë në formë ofendimi pas një kohe merren në të vërtetë nga personi (që i thuhen). Shpesh ka ndodhur të jenë shkëputur miqtë mes vete për shkak të tyre. Njeriu është i dobët. Një ditë e një javë i përballon, mirëpo vjen një moment dobësie dhe shejtani e shfrytëzon duke e cytur se tjetri ia tha qëllimisht shakan me ofendim, e kështu vjen çështja deri te ndarja e përçarja. Është mirë që këtyre fjalëve t’u largohet duke mos i ofenduar të tjerët as në formë të shakasë.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva