A bën të mos i përgjigjem ftesës për dasmë?

Është e obligueshme përgjigja vetëm ndaj ftesave të dasmave. Për raste të tjera është sunet (si: për iftar etj.).
Por kuptohet në ato dasma në të cilat nuk ka harame dhe mëkate (si: përzierja, muzika, lakuriqësia etj.). Nëse aty ka mëkate e harame, nuk i përgjigjesh ftesës së dasmës.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva