A e ka obligim burri të paguajë faturat e shërimit për gruan e tij?

Përgjigjje: Gjithsesi se po. Burri e ka obligim të kujdeset për familjen e tij, për gruan e fëmijët e tij. Ashtu siç e ka obligim të kujdeset për veshmbathjen dhe ushqimin e tyre, gjithashtu e ka obligim të kujdeset dhe për shëndetin e tyre. Andaj, nëse ka mundësi e ka për obligim t’i paguajë faturat e shërimit.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva