A lejohet heqja e qimeve të këmbëve dhe të gjoksit te meshkujt?

?Përgjigjja: Nuk ka ndalesë për këtë. Heqja e tyre është vepër “mubah” (që nuk ka as shpërblim e as dënim nëse e vepron).

?Mirëpo, nëse në vendin në të cilin jeton kjo gjë është një veprim të cilin nuk e veprojnë meshkujt, atëherë myslimani nuk bën ta veprojë një gjë që ia ul autoritetin në mesin e njerëzve. Ai nuk bën ta veprojë një gjest që ulet para syve të tyre.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva