A lejohet përkujtimi i të vdekurve?

Përgjigjja: Nuk lejohet përkujtimi i datës së vdekjes së dikujt (qoftë të prindit apo të tjerëve) edhe nëse i ka 10 vite (a më shumë) kohë që nga vdekja.

Këto janë bidate të ardhura nga të tjerët dhe nuk kanë bazë në Islam.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva