A lejohet shitja e cigareve në dyqan?

Përgjigjja: Jo nuk lejohet. Duhani është haram të pihet dhe haram të shitet. Përderisa është haram, nuk lejohet shitja ndaj të tjerëve. Andaj, myslimani duhet t’i largojë cigaret prej dyqanit të tij.

?E nëse është punëtor aty, duhet të merret vesh me punëdhënësin që ai (si punëtor) mos t’ua shesë cigaret të tjerëve.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva