A lejohet të punoj si pastrues në kishë apo në shtëpitë e të krishterëve?

Përgiigjje: Sa i përket Kishës nuk lejohet të punohet në të, qoftë dhe si pastrues. Kisha është vend i veçantë në të cilin i bëhet shirk (idhujtari) Allahut të Madhërishëm.

✔️ E për shtëpitë e të krishterëve nuk ka të keqe in shaa Allah. Kjo është mes teje dhe atyre, ua pastron shtëpinë, e merr pagën dhe vazhdon.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva