A lejohet të qëndroj me një jobesimtar?

?Përgjigjja: Po lejohet të qëndrosh me të, apo të bësh biznes me të. Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem i është përgjigjur ftesës për darka e dreka nga hebrenjtë në Medine. I kanë dhënë dhurata e ai i ka pranuar ato.

✏Rreziku është nëse ky person jobesimtar ka dije për fenë e tij ndërsa ti nuk ke dije për fenë tënde dhe kështu ai mund të të fusë dyshime dhe të ndikojë negativisht tek ti, atëherë në këtë rast nuk lejohet të qëndrosh me të.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva