A lejohet të shkoj të lahem aty ku nuk ka lakuriqësi?

?Përgjigjja: Nëse nuk lakuriqësi dhe është e sigurt kjo, atëherë lejohet. Mirëpo, a ka vende të tilla?!

✏️Disa thonë: “Ne veçse po shkojmë në vende të tilla”, mirëpo realiteti është e kundërta, ngase edhe nëse nuk ka lakuriqësi si në vendet e tjera, prapëseprapë ka diçka.

?Kështu, ose do kalojë aty pari ndonjë grua apo burrë gjysmë të zhveshur. Andaj, nuk ka siguri se në vendet ku shkon për t’u larë nuk ka lakuriqësi.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva