A lejohet zbardhja e dhëmbëve?

Përgjigjje: Kjo lejohet dhe nuk konsiderohet ndërhyrje estetike duke bërë ndryshim të tyre, por thjeshtë i zbardhon ata. Origjina e dhëmbëve është të jenë të bardhë, andaj nuk ka të keqe të veprohet kjo. Ajo që është e ndaluar me hadithe është hollimi i dhëmbëve duke i bërë më të rrallë. Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem e ka ndaluar këtë dhe i ka mallkuar ata që veprojnë kështu, sepse kjo është ndryshim i krijimit të Allahut.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva