A pranohet namazi dhe dhikri pa përqendrim?

?Përgjigjja: Namazi e dhikri i bërë nga njeriu pranohet edhe nëse ai nuk është i përqendruar.

?Mirëpo, nuk e merr shpërblimin e plotë. Sa më pak përqendrim që ke në namaz, ashtu dhe shpërblimi është më i paktë.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva