Atij që bën tavaf rreth varreve a i falet xhenazja?

?Përgjigjja: Kjo varet. Nëse personi I tillë ka qenë pasues dhe ka menduar se ky është Islami dhe e vërteta dhe nuk ka pasur kush t’ia sqarojë se Islami është e kundërta e kësaj, bën t’i falet xhenazja.

?E nëse është prijës i cili i ka thirr njerëzit në këtë veprim, atij nuk i falet xhenazja, ngase prijësi i sektit ka dije.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva