Çfarë lejohet të tregohet nga e kaluara para shokëve?

9f5ef7c3-6e40-4b26-a19c-55053f06a5ab

Pyetje: Çfarë lejohet të tregohet nga e kaluara para shokëve?

Përgjigje: Për veten tënde, nga e kaluara, prej mëkateve të bëra nuk tregon asgjë ngase Allahu ato t’i ka mbuluar dhe nuk të lejohet t’i zbulosh. Është përsëri mëkat nëse i zbulon mëkatet që t’i ka mbuluar Allahu.

Nëse është e nevojshme të tregosh para dikujt në mënyrë që të marrë mësim, atëherë ti nuk flet në veten e parë (unë), por në vetën e tretë (ka qenë njëri dhe ka vepruar atë e këtë, pastaj është penduar), pa treguar se është fjala për ty.

Hoxhë Lulzim Perçuku. Derset live.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva