Dhikri i mëngjesit dhe i mbrëmjes, a bëhet me zë apo pa zë?

? Përgjigjje: Dhikri i sabahut dhe i mbrëmjes bëhet me zë aq sa e dëgjon veten, jo me zë të lartë. Hadithet në të cilat tregohet se Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem ka bërë dhikër me zë, ka qenë për qëllim që ai t’ua mësojë sahabëve apo familjes së tij se çfarë të thonë në sabah apo mbrëmje.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva