Jam i lidhur që disa vite me një femër pa dijen e familjes së saj, a po bëj mëkat me këtë?

Përgjigjja: Për vitet që ke shkuar me të (duke bërë marrëdhënie), ke bërë imoralitet (zina). Edhe nëse e quan këtë lidhje serioze.

✏️ Nëse babai i saj nuk ta ka bërë “përhajr” vajzën në prezencën e dy dëshmitarëve, ti gjatë gjithë atyre viteve që ke qëndruar me të i ke bërë mëkat Allahut. Andaj, duhet të shpejtosh ta ndërpresësh lidhjen tënde me të dhe të shkosh te babai i saj e t’ia kërkosh për martesë atë.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva