Shoqeri

A është më primare sot që të këqijat që ndodhin mes nesh mos t’i përhapim tek njerëzit në umet (përmes bisedave dhe rrjeteve sociale se po ndodh kjo gjë e kjo gjë), por të ketë më shumë inkurajime dhe afrime?

? Përgjigjje: Mospërhapja e të këqijave në mesin e njerëzve është ajo që kërkohet. Kur njerëzit sot dëgjojnë se ka …

A është më primare sot që të këqijat që ndodhin mes nesh mos t’i përhapim tek njerëzit në umet (përmes bisedave dhe rrjeteve sociale se po ndodh kjo gjë e kjo gjë), por të ketë më shumë inkurajime dhe afrime? Lexo më shumë »

Nje pyetje lidhur me darsmat kam lexuar me heret diku kur thuhet se duhet te shkohet ne vendet ku ftohesh e une per hire te Allahut stopoj aty ku perzihen burra dhe gra po a e kemi gjynah te shkohet ne mbledhi ku ka ndeja vetem me gra? Allahu e di me se miri po disi po ndihem shume keq te shkoj pasi jam ftuar apo te stopoj pasi aty ka edhe muzik?

Pergjigja: Eshte e vertete qe njerezit ne mbare boten kur martohen, ne vend se te jene falenderues ndaj Allahut per …

Nje pyetje lidhur me darsmat kam lexuar me heret diku kur thuhet se duhet te shkohet ne vendet ku ftohesh e une per hire te Allahut stopoj aty ku perzihen burra dhe gra po a e kemi gjynah te shkohet ne mbledhi ku ka ndeja vetem me gra? Allahu e di me se miri po disi po ndihem shume keq te shkoj pasi jam ftuar apo te stopoj pasi aty ka edhe muzik? Lexo më shumë »

Scroll to Top