Dy ujitje

Shejh AbduRrezzak El-Bedr (Allahu e ruajtë) www.al-badr.net Janë dy ujitje të cilat nuk i zbret kush tjetër përveç Allahut të Lartësuar, dhe secila prej tyre

Lexo më shumë »