Personi që nuk e di Fatihan dhe Etehijatin a ta falë sunetin me xhemat?

Përgjigjja: Ai që nuk e di Fatihanë e etehijatin, e fal farzin me xhemat. E sunetin nuk e ka obligim. Derisa t’i mëson ato nuk e fal sunetin me xhemat. E kur t’i mëson, e fal sunetin vetëm pa xhemat.

?Mundet që nganjëherë të falë me xhemat namazin e natës derisa t’i mësojë ato, sepse për namaz të natës ka argument që falet me xhemat.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva