Pyetja: A llogaritet sharje e kohës kur njeriu thotë “Mallkuar qofte dita e momenti që të kam takuar apo që e kam bërë këtë e atë”?

Përgjigjja: Po, kjo është gjë e ndaluar dhe llogaritet sharje e kohës.

✒️Nuk lejohet të thuash: “Mallkuar qoftë dita, apo momenti, apo java, apo muaji që e kam takuar e njohur filanin, apo e kam bërë këtë e atë gjë.” Kjo është e ndaluar dhe është prej mëkateve të mëdha.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva