Si ta mësoj fëmijën tim të mos e përdorë dorën e majtë?

✅ Përgjigjje: Ajo që duhet t’i kushtosh kujdes, pa e rënduar fëmijën, me fjalë dhe këshillë të mirë, është që ta mësosh vetëm të hajë e të pijë me të djathtën. Nëse e përdorë të majtën në gjëra të tjera, in shaa Allah nuk prish punë.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva