Si t’ia bëj ndaj të afërmve ngase kur i vizitoj aty ka përzierje dhe lakuriqësi?

Nëse lidhjet farefisnore çojnë deri te rënia në haram, nuk e ke obligim t’i mbash ato. Por, i mban në forma të tjera, si: përmes lidhjeve telefonike apo t’i thërrasësh në shtëpinë tënde (duke i ndarë burrat dhe gratë në dhoma të ndryshme). Dikush thotë: “Unë i vizitoj të afërmit”, por në këto vizita përzihen gra e burra.
Kjo nuk është mbajtje e lidhjeve farefisnore, ngase kështu po bie në haram, duke bërë mëkat (përmes përzierjes, duke marr parasysh dhe mënyrën se si vishen sot gratë).

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva