Në dritën e Kur’anit dhe Sunetit

LIGJERATAT E FUNDIT

Abonohu në email

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

TEMA TË NDRYSHME

ORARI I LIGJERATAVE

 Dita Koha HoxhaMësimi
 E MartePas AkshamitLulzim PerçukuLigjerata
 E Mërkure17:00Petrit PerçukuShkronja të Kuranit, texhvid, lexim
 E EnjëtePas AkshamitLulzim PerçukuLigjerata
 E ShtunePas Sabahut
——————
Pas Akshamit
Petrit Perçuku
——————
Lulzim Perçuku
Gjuhë Arabe, Fikh, Usul Fikh, Akide, Kur’an, Sire, Tefsir
——————
Ligjerata
 E DielePas Sabahut
——————
Pas Jacisë
Petrit Perçuku
——————
Lulzim Perçuku
Gjuhë Arabe, Fikh, Usul Fikh, Akide, Kur’an, Sire, Tefsir
——————
Ligjerata

Lokacionin e Qendrës Udhëzimi mund ta gjeni këtu. Të gjidha derset që mbahen në lokalet e Qendrës Udhëzimi mund ti shikoni Live këtu, apo pasi të ngarkohen në YouTube në këtë kanal.