Na kontaktoni

Për pyetje fetare/kshilla mund të na shkruani gjat derseve live të cilat mbahen në këtë orar dhe transmetohen këtu.

Ndërsa për gjëra tjera na shkruani në:
qendraudhezimi [@] gmail.com

Adresa

Rruga Adrian Krasniqi, 50 metra mbi Hotel Ambasador, Prishtinë, Kosovë.

Hape lokacionin në Google Maps