• Pyetjet i pranojmë vetëm gjatë ligjeratave LIVE të mbajtura në këtë orar.
  • Shkruani pyetjet tuaja dhe Hoxha do të përgjigjet në fund të dersit in shaa Allah.
  • Na beni hallall nëse ndonjeherë nuk mund të ju lexojmë të gjitha pyetjet për shkak të numrit të madh të pyetjeve dhe kohës së limituar.
  • Nëse hasni në probleme me transmetimin LIVE na spjegoni problemin duke na shkruar në emailin qendraudhezimi [@] gmail.com , informatat tuaja na ndihmojnë në rregullimin e problemeve me kohë.