A ka ndonjë argument fetar që këshillon burrat të jenë më të kuptueshëm me gratë gjatë periudhës së ciklit?

Përgjigje: Nuk di të ketë ndonjë argument të veçantë prej Kuranit apo Sunetit rreth kësaj çështjeje. Mirëpo, argumentet janë të përgjithshme të cilat e obligojnë burrin të sillet mirë me gruan e tij.

?Dhe,kuptohet që kjo çështje është më e konfirmuar gjatë periudhës së ciklit menstrual, për shkak të gjendjes emocionale nëpër të cilën kalon gruaja gjatë kësaj kohe.

➡Në këtë link janë disa këshilla për burrat se si duhet të sillen me gratë e tyre:

Këshilla për një bashkëshortësi të lumtur! (Burri i Mirë)

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva