A lejohet të hahen ushqimet dhe ëmbëlsirat që kanë tepruar prej festimit të Vitit të Ri?

Përgjigjje: Jo, nuk lejohen. Ushqimi që është blerë për festimin e natës së Vitit të Ri apo ëmbëlsirat, nuk lejohet të hahen, edhe nëse kanë tepruar dhe ka kaluar ajo natë.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva