A priten thonjtë dy palët përnjëherë apo nga një palë dhe a duhet larë pas prerjes? ?

Përgjigjja:

?Thonjtë prehen sipas nevojës. Nëse ke nevojë i pren të dy palët, edhe të këmbëve edhe të duarve. Madje, nuk bën të besosh që nuk bën të prehen dy palët përnjeherë.❌

?Ndërsa t’i lash pas prerjes nuk di që ka ndonjë argument fetar. Por, nëse dikush i lan pas prerjes jo me njet të adhurimit, nuk ka të keqe in sha Allah.

⁉️

Shpërndaje artikullin