A lejohet prishja e agjërimit për shkak të kokëdhembjes?

A lejohet prishja e agjërimit për shkak të kokëdhembjes?

A lejohet prishja e agjërimit për shkak të kokëdhembjes?

Hoxhë Lulzim Perçuku: Ata persona që nuk kanë migrenë, por që kokëdhimbja e tyre është prej agjërimit, kjo është e përballueshme dhe kalon. Allahu e di më së miri, mirëpo për të tillët nuk mund të themi se u lejohet prishja e agjërimit.