A lejohet që myslimanes t’i shihen vetullat dhe balli kur del jashtë shtëpie?

Përgjigjje: Sipas mendimit më të saktë të dijetarëve kjo lejohet; sipas atyre dijetarëve të cilët thonë se mbulimi i fytyrës është vepër e pëlqyeshme, e jo obligim. E pjesë e fytyrës janë vetullat dhe balli.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva