Dhënia e gjakut për analizë

Pyetje: Si është dispozita nëse gjatë agjërimit dikujt i meret gjaku për analizë?

Përgjigje: Marrja e kësaj sasie të gjakut për analizë nuk e prishë agjërimin, sepse kjo është e nevojshme, dhe gjithashtu kjo nuk hyn në llojin e gjërave më të cilat sheriatikisht prishet agjërimi.

Abdulaziz ibën Baz.

Përktheu: Jeton Bozhlani

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva