Përdorimi i ilaçit me gargarë gjatë ditëve të Ramazanit

Pyetje: “A asgjësohet agjërimi, nëse e përdorim ilaçin me gargarë? Allahu ju shpërbleftë?”

Përgjigje: “Nuk asgjësohet agjërimi, mirëpo nuk duhet të përpihet. Sido që të jetë mos e përdor, përveç nëse vërtet ke nevojë për të, dhe mos e ndërprit agjërimin, nëse asgjë prej tij (ilaçit) nuk ka depërtuar në brendësinë tënde!”

(Shejh Ibn Uthejmin – Kitabud-daueh 1/170).

Fetua për agjëruesin
Përktheu: Petrit Perçuku

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva