A është dobësi në Islamin e personit nëse ai jeton në vendet joislame?

Përgjigjje: Këtë e ka përmendur vetë Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem i cili ka thënë: “Unë jam distancuar prej atij besimtari që jeton në mesin e jobesimtarëve.” Kjo gjë llogaritet si mangësi në Islamin dhe në teuhidin e tij. Besimtari në vendet joislame qëndron veç për domosdoshmëri, porse jo të jetojë për qejf. Duhet larguar prej atyre vendeve.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva