A është e saktë thënia se shkopi ka dal nga xheneti?

A është e saktë thënia se shkopi ka dal nga xheneti?

Kjo nuk është e saktë dhe nuk është mirë të thuhet kjo thënie sepse në xhenet nuk ka dhunë, as goditje e as dhimbje. Andaj nuk lejohet të përdoret kjo shprehje.

Kjo është së pari:

-të flasësh për Allahun pa dije (gjë që është prej mëkateve të mëdha), duke pohuar se Ai e ka nxjerrë shkopin nga xheneti dhe për këtë nuk ka argument,

-së dyti: nuk përputhet me realitetin, ngase në xhenet nuk ka goditje e dhimbje.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva