A lejohet fërkimi i qafës gjatë abdesit dhe pastaj tuhatja në duar?

Përgjigjja: Fshirja e qafës gjatë abdesit është prej bidateve/risive në fe. Nuk ka argument të saktë që tregon se fshihet/fërkohet qafa gjatë abdesit. Ndërsa tuhatja e duarve pastaj, kurrsesi nuk ka bazë në Islam.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva