A lejohet që femra ta thërrasë ezanin (kur falet në shtëpi)?

Përgjigjje: Këtu ka mospajtime mes dijetarëve. Disa kanë thënë se ezani është vetëm për meshkuj e jo për femra, mirëpo in shaa Allah u lejohet edhe femrave, mirëpo e thërrasin jo me zë të lartë dhe brenda dhomës në të cilën janë (duke u dëgjuar vetëm brenda dhomës në të cilën do të falen).

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva