A lejohet studimi i psikologjisë ?

Përgjigjje: Nëse ajo është psikologji që ka të bëjë me shpirtin, është e ndaluar të studiohet, ngase aty mësohen gjëra jo të sakta dhe jokorrekte rreth shpirtit. E nëse është edukuese (në sjellje e rregulla) e lejojnë dijetarët, ngase nuk ka të bëjë me shpirtin, por me edukimin.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva