A mund të falet namazi i Bajramit nëse je në cikël?

Përgjigje: Gruas me menstrucine nuk i lejohet ta fal asnjë namaz, pa përjashtim, pra nuk i lejohet ta fal as namazin e Bajramit.

?Por, ajo që përmendet në hadithe të sakta është se gratë me të përmuajshme prezentojnë në faljen e namazit të Bajramit.

⭕Pra, duhet të largohen prej vendit ku falet namazi dhe të dëgjojne hutben (ligjëraten) e Bajramit dhe lutjet që bëhen gjatë hutbes.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva