1. Pyetje-përgjigje- Transkriptim – PDF

1. Pyetje-përgjigje- Transkriptim – PDF

Në këtë PDF do të gjeni 50 pyetje-përgjigje të transkriptuara.

Përgjigjet janë dhënë në derset live, të ligjëruara nga hoxhë Lulzim Perçuku, në Qendren Udhëzimi, në Prishtinë.

SHKARKO:

1. Pyetje-përgjigje- Transkriptim – Derset live

Do të vijojnë dhe pjesët e tjera!