A bën të punoj punë dore natën e Bajramit?

?Pergjigja: Nuk ka ndonje ajet apo hadith qe e ndalon te punohet pune dore ne naten e Bajramit. Per me teper, keto gjera jane prej bestytnive qe jane te perhapura tek populli yne. Dhe, muslimanit/es nuk i lejohet t’iu besoje ketyre gjerave, ngase besimi ne keto gjera ose e mangesojen tewhidin e tij ose e shkaterrojne fare ate.