A e prish agjërimin nëse si të zgjohesh fillon iu bërtet fëmijëve e I nem?

Përgjigja: Agjërimi nuk prishet por mangesohet. Muslimanja, përveç ushqimit e pijes, duhet të frenohet nga çdo gjë e ligë dhe gjynah, siç është bërtima apo të nemurit e fëmijeve.

:pushpin:Muslimanja nuk duhet ti nem fëmijët kurrë, e as në Ramazan. Ramazani është muaj i faljes, meqë kanë mbetur edhe pak ditë, kjo nënë që ka vepruar kështu le të kthehet tek Allahu me pendim.