A është e ndaluar nëse një vëlla musliman gjatë Ramazanit del të pijë kafe në një lokal ku ka edhe alkool? Pas iftarit, natyrisht.

Përgjigje: Dalja në këto vende, sipas mendimit më të saktë të dijetarëve, është e ndaluar.

?Pra, përderisa aty shitet dhe shërbehet alkooli, muslimanit i ndalohet të ulet aty, edhe nëse në tavolinën e tij nuk shërbehet alkool. Dhe kjo është e ndaluar si në Ramazan si jashtë tij, por në Ramazan ka mundësi që mëkati të jetë më i madh.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva