A ka argument se e keqja është krijuar në ditën e martë?

Përgjigjje: Kjo është prej besëtytnive dhe besimeve të kota, duke menduar se të martën u krijua e keqja dhe se duhet pasur kujdes të mos veprohen disa veprime në atë ditë. Por, nuk ka argument për këtë në Islam. ❌

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva