A ka ndonjë të keqe të falem para pasqyrës?

A ka ndonjë të keqe të falem para pasqyrës?

Përgjigjje: Nuk ka të keqe nëse nuk të pengon kjo gjë, shembull: nuk të pengojnë lëvizjet e tua që pasqyrohen. E nëse të pengon falja para pasqyrës duke të dekoncentruar dhe shpërqendruar prej namazit, atëherë mos u fal para saj.