A ka në Islam një zgjidhje ose a lejohet që të bëhet rukje për një shtëpi, sepse problemi është që të gjithë anëtarët e saj janë besimtarë mirëpo nuk ka aspak rehati por vetem fjalë e probleme, mospajtime mes njëri-tjetrit në përgjithësi.

Përgjigja: Nëse anëtarët e asaj shtëpie kanë sihr (magji) apo vet shtëpia të ketë sihr (që ata të mos kenë rehati mes vete), atëherë disa dijetarë e lelojnë që në këto raste te merret një enë me ujë (kovë ose diçka e ngjashme) të lexohet aty prej Kuranit, dhe pastaj me atë ujë të spërkaten muret e shtëpisë, dhe me lejen e Allahut largohet ajo magji.

Allahu e di mirë!

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva