A lejohet të ha syfyr duke qenë xhunub e pas syfyrit të marr gusël?

ramazan

A lejohet të ha syfyr duke qenë xhunub e pas syfyrit të marr gusël?

Hoxhë Jeton Bozhlani: Lejohet të shtyhet gusli deri pas syfyrit, sepse pastrimi është kusht për namaz e jo për agjërim; dhe Pejgamberin salAllahu alejhi ue selem e zinte koha e sabahut duke qenë xhunub dhe agjëronte.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva