A lejohet të rrijmë në një dhomë me burrin e tezes, në atë dhomë ku rrijnë së bashku burrat dhe gratë?

⁉️Përgjigja: Jo, përzierja nuk lejohet të ndodhë. Ndejat ku ka përzierje nuk janë hallall, por janë ndeja të cilat e shkaktojnë hidhërimin e Allahut.

?Përzierja është baza e çdo të keqe. Allahu i ka krijuar njerëzit të tillë që përzierja mes gjinive veçse shkakton dëme. Gratë duhet të rrine ndaras, e burrat ndaras nëpër dhoma të veçanta.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva