A lejohet të thirren të afërm jo agjërues duke ju shtruar iftar?

ramazan

A lejohet të thirren të afërm jo agjërues duke ju shtruar iftar?

Hoxhë Usame Morina: Lejohet dhe kjo konsiderohet si një gosti e zakonshme, por nuk e ka shpërblimin të cilin e përshkruan hadithi: “Kush ushqen një agjërues, ka shpërblimin si të atij (agjëruesit), duke mos iu pakësuar aspak nga shpërblimi i tij.”

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva