A të shkojmë te ndonjë shoqe që ta kalojmë natën aty edhe nëse nuk kemi mahrem, por që është i ndarë vendi për burra dhe I sigurtë në njëfar forme.

Përgjigje: Nëse nuk është e domosdoshme, atëherë nuk duhet që gruaja muslimane të shkojë në kësi vendi (shtëpi). Sepse, kjo mund të shkaktojë dyshime rreth saj dhe të tjerëve.

➡Prandaj, muslimani është i obliguar që të mos veprojë gjëra të cila mund të jenë shkak që të tjerët të kenë dyshime dhe mendime negative për to, apo edhe më keq që të tjerët të fillojnë flasin për nderin e tij.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva