Dobësia e zemrave

Në mesin e njerëzve ka të atillë që, për shkak të fuqisë së trupit të tyre mund të ngritin pesha të mëdha, mirëpo, për shkak të dobësisë në fe, nuk mund të ngritin mbulojën e lehtë për t’u çuar në namazin e sabahut.

Ndërmjet tyre ka edhe të atillë që mund të kalojnë një distancë të gjatë duke vrapuar, mirëpo nuk munden të kalojnë një distancë të shkurtër duke ecur deri në xhami, në shtëpinë e Allahut.

A nuk e shihni sa e dëmshme është ligështia dhe dobësia e zemrave?

Shejh Abdurrezzak El-Bedr (Allahu e ruajttë)

www.al-badr.net

Përktheu: Petrit Perçuku

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva