Jam fillestar dhe po fali vetëm farzet në shtëpi!

Jam fillestar dhe po fali vetëm farzet në shtëpi!

Ata meshkuj që falin namazin (qofshin fillestar apo jo), e kanë obligim të dalin në xhami për namaz, nëse e kanë afër atë, e jo të falen vetëm në shtëpi.